Підписатися на RSS

Районний семінар шкільних бібліотекарів

07 жовтня 2014 року на базі Петрівського НВК відбувся районних семінар шкільних бібліотекарів з теми «Роль і місце шкільної бібліотеки у поширенні української книги серед юних читачів» за участю Н.І.Дяченко, методиста науково-методичної лабораторії виховної роботи і формування культури здоров’я комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» та методиста райво Т.П. Ярмоцик.

Семінар традиційно розпочався презентацією школи та педагогічного колективу НВК, яку провів директор О.Л. Рябич. Шкільний психолог Ю.Г. Московченко засобом релаксації націлила всіх присутніх на плідну творчу співпрацю.

Основна робота почалася мультимедійною презентацією Л.В. Крисько, бібліотекаря Петрівського НВК, яка ознайомила присутніх з досвідом своєї роботи (напрямками, сучасними формами, завданнями та цілями роботи шкільної бібліотеки). До її виступу приєдналися й бібліотекарі інших шкіл: Диківської, Дмитрівської №1, Дмитрівської №2, Богданівської №1, Богданівської №2 та Пантазіївської ЗШ.

Н.І. Дяченко провела міні-тренінг «Шляхи розширення інформаційного простору шкільних бібліотек».

Потім всі перемістилися на виховний захід «Неопалима Купино! Моя бібліотеко! Ти мудрість всіх віків, хранителька добра!», підготовлений учнями 5-9 класів під керівництвом заступника директора з виховної роботи О.В. Дудкіної. Учні розповіли про значення книги в житті людини, важливість професії бібліотекаря. Невід’ємною частиною свята був виступ місцевої письменниці О.Д. Александренко, яка вразила всіх присутніх оповіданням «Образок» і поезіями про Україну, дитинство, с. Петрове.

Закінчився семінар «Відкритим мікрофоном», через який учасники визнали, що організація і проведення семінару здійснено на високому методичному та змістовному рівні; відзначили системну плідну співпрацю педколективу та бібліотеки з питань розвитку в учнів любові до книги як джерела мудрості; висловили подяку за цікавий і корисний семінар.

/Files/images/IMG_0283.jpg

/Files/images/IMG_0296.jpg

/Files/images/IMG_0292.jpg

/Files/images/IMG_0226.jpg

/Files/images/IMG_0279.jpg

/Files/images/IMG_0282.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.