Підписатися на RSS

Засідання міського методичного об’єднання викладачів предмету «Захист України»

Виховання патріотичних почуттів у молоді в розрізі подій сьогодення набуває дедалі більшої актуальності.Важливо у стінах школи сформувати готовність до виконання конституційного обов’язку та удосконалення життєво необхідних умінь та навичок кожної молодої людини. З цією метою17 листопада 2021 року на базіПетрівського НВК «ДНЗ-ЗНЗ I-III ступенів» Знам’янської міської ради Кіровоградської області відбулося засідання міського методичного об’єднання викладачів предмету «Захист України»

Особливу увагу під час заходу вчителі звернули на формування національної свідомості, патріотичних почуттів учнів засобами національно-патріотичного виховання.

Рябич О.Л., директор НВК, ознайомив присутніх з досягненнями педагогічного колективу, проблемами, планами на майбутнє.

Консультант міського центру професійного розвитку педагогічних працівників Лисакович В.В. закцентував увагу присутніх на вивченні нормативно-правових документів щодо викладання предмету та впровадження національно-патріотичного виховання в освітній процес.

Цікаво і змістовно розповіли про впровадження в закладі освіти гри «Джура» учитель початкових класів Дзюнзя Н.Л. та педагог-організатор Кононенко І.О.

Заступник директора з виховної роботи Караман К.С. презентувала форми проведення заходів з національно-патріотичного виховання, які впроваджуються в закладі.

Учитель предмету «Захист України» Богун С.В. провів практичну частину заходу, під час якої учні 10-11 класів продемонстрували свої навички із розбору та збору зброї, стрільби з неї.

Богун С.В. поділився з колегами з досвідом своєї роботи, своїми напрацюваннями.

Під час підведення підсумків семінару вчителі зазначили, що виховання справжніх патріотів України передбачає забезпечення гармонійного співвідношення різних методів виховання учнів, які у майбутньому будуть без вагань служити на славу Україні.

/Files/images/nov/photo_2021-11-17_17-51-31.jpg /Files/images/nov/photo_2021-11-17_17-51-32.jpg

/Files/images/nov/photo_2021-11-17_17-51-38.jpg

/Files/images/nov/photo_2021-11-17_17-51-35.jpg /Files/images/nov/photo_2021-11-17_17-51-34.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.