Підписатися на RSS

Міжнародний форм "Сучасний стан науки і освіти в Україні. Стратегія розвитку".

Відсутність продуктивного діалогу між державою і суспільством призводить до подальшого поглиблення кризи та численних помилок у спробах впровадження реформ. Забезпечення миру, стабільності та подальший розвиток суспільства неможливий без співпраці та порозуміння з владою. Це потребує використання всього арсеналу потужностей, як наукового і освітянського, так і ресурсного, інтелектуального та організаційного. Тільки спільно ми можемо продемонструвати власну політичну мужність, здатність консолідувати навколо себе весь український народ.

Для налагодження співпраці, обміну професійним досвідом, висвітлення стану і перспектив розвитку науки і освіти, відзначення та вшанування активних і успішних представників галузі УІВЦ «Галактика» за підтримки та участі представників Верховної Ради України, народних депутатів України, Кабінету Міністрів України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національної академії правових наук України, Національної академії аграрних наук України, Міжнародної академії освіти і науки, Pegasus Global Business services, INC, Варшавського університету наук про життя, Університету Mikołaja Kopernika в Торуні, Університету педагогіки в Кракові, Університету логістики, Вищої школи логістики в Познані, Вільнюського університету, Європейської групи Studix.EU, ВГУ «Відроджені гімназії України», ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» та інших, відбувся Міжнародний форум «Сучасний стан науки і освіти в Україні. Стратегія розвитку».

Захід дав об’єктивну оцінку досягненням та здобуткам наукових і освітянських установ, науковців, фахівців-практиків, а також відзначив переможців та учасників відзнаками і грамотами «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України». Експертами для відбору та нагородження учасників Форуму були академії, департаменти та управління освіти і науки, громадські об’єднання.

/Files/images/ls/image-0-02-05-3b88a06696e6bc19df624db8d3bccaf078587d0d14dfac917f34c08c27bc1ba6-V.jpg

У рамках Форуму був випущений другий том інформаційно-публіцистичного видання «Науковці та освітяни України», в якому розповідається про розвиток науки і освіти, успіхи та надбання наукової і освітянської еліти. В примірнику представлені публікації про наукові установи, навчальні заклади, видатних науковців, достойних освітян, обдарованих дітей, а також розміщені наукові, практичні досягнення та інноваційні підходи у формуванні розвитку системи освіти. Книга була видана на кошти спонсорів та учасників і буде безкоштовно розповсюджуватися через міністерства, відомства, центральні й регіональні органи державного управління в Україні та за кордоном, представляти регіон на міжнародних форумах, виставках, презентаціях, симпозіумах, семінарах та інших тематичних зібраннях, урочистих зборах й заходах, що перетинаються з тематикою галузі.

На одній із сторінок книги "Науковці і освітяни України" розміщена інформація про Петрівський навчально – виховний комплекс.

/Files/images/ls/image-0-02-05-b49f3467a90f5d935abf755b410254c034987a6ded77afa2052559b73dc6aace-V.jpg

За рішенням експертної комісії, до якої входять представники Організаційного комітету, лауреати Форуму були вшановані відзнаками, медалями та грамотами. Нагороди вручалися як представникам освіти і науки України, так й іноземним громадянам і установам.

Директор Петрівського НВК Рябич Олег Леонідович отримав медаль "За заслуги в галузі освіти і науки"

/Files/images/ls/image-0-02-05-a24329a5f3cec23bfdca150abeede7e2f46385a217c673d5f55012557f8436b8-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.