Підписатися на RSS

ОБЛАСНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ВЧИТЕЛІВ ОСНОВ ЗДОРОВ’Я У ПЕТРІВСЬКОМУ НВК

26 жовтня Петрівський НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Знам’янської районної ради Кіровоградської області гостинно зустрів учасників обласної творчої групи учителів основ здоров’я та педагогів-тренерів, які впроваджують превентивні здоров’язбережувальні проекти з проблеми «Удосконалення професійної майстерності педагогічних кадрів, підвищення результативності і якості навчального процесу шляхом упровадження навчання на засадах розвитку життєвих навичок».

Учасників майстер-класу привітали начальник відділу освіти Знам’янської районної державної адміністрації Сидоренко Віта Григорівна, методист відділу освіти Кошева Ірина Олексіївна та колектив Петрівського НВК на чолі з керівником закладу. Директор НВК Рябич Олег Леонідович презентував присутнім досвід роботи педагогічного колективу із зазначеної вище проблеми та окреслив основні вектори діяльності закладу з упровадження превентивних здоров’язбережувальних проектів.

Учителі та педагоги-тренери з багатьох куточків Кіровоградської області ознайомилися зі специфікою системи роботи загальноосвітнього закладу та районного методичного об’єднання. Директор Петрівського НВК Рябич Олег Леонідович наголосив на тому, що це єдиний заклад у Знам’янському районі, який надає освітні послуги з 3-х років.

Методист відділу освіти Ірина Кошева презентувала роботу районного методичного об’єднання з питань упровадження навчання на засадах розвитку життєвих навичок.

Учасники майстер-класу відвідали заняття з превентивного курсу «Шкільна програма з профілактики вживання тютюну, алкоголю та наркотиків (ХОУП)» на тему «Дружба» (учитель - Матущак Світлана Леонідівна) та заняття з елементами тренінгу з курсу «Захисти себе від ВІЛ» на тему «Цінність родини» (педагог-тренер - Гавриш Тетяна Миколаївна), тематичний захід, зорієнтований на здоровий спосіб життя, з проблеми «Здорова дитина – могутня держава» (заступник директора з виховної роботи - Дудкіна Оксана Василівна).

По закінченні шкільних заходів для учасників майстер-класу було організовано екскурсії до храму Покрови Пресвятої Богородиці та обласної бальнеологічної лікарні.

Під час педагогічного брифінгу та коучингу учасники мали можливість обмінятися думками і досвідом з приводу удосконалення професійної майстерності та підвищення результативності та якості навчального процесу шляхом упровадження навчання на засадах розвитку життєвих навичок (Т. Желєзнова, С. Барсукова).

Протягом майстер-класу відчувалась позитивна атмосфера, яка супроводжувалась завзятим настроєм усіх учасників.

Учасники висловили вдячність організаторам за високий рівень підготовки, професіоналізм та творчий підхід в організації та проведенні майстер-класу.

/Files/images/2015_osyin/SAM_6820.JPG/Files/images/SAM_6821.JPG/Files/images/2015_osyin/DSCN3430.JPG/Files/images/2015_osyin/SAM_6877.JPG/Files/images/2015_osyin/SAM_6878.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 384

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.