Підписатися на RSS

День довкілля України

Знову, махнувши наостанок крижаним крилом, відлетіла до холодної Півночі зима. І повновладною господинею легкою ходою поспішає в міста і села красуня весна. Веселіше співають птахи, визирають з-під торішнього листя сині оченята пролісків і рясту. Все пробуджується від довгого сну, оживає.

Проте, перед нашими очима з’являється й інша картина: гори сміття, занедбані обійстя, бруд. Сіро, непривітно. Хочеться якнайшвидше навести лад. Усі ми живі творіння природи на планеті, і нам необхідно берегти свою Землю, бо вона така одна, і ніхто не знає, чи є ще якась планета, де процвітає життя, подібне на наше.

Щороку, в третю неділю квітня, відзначається Всеукраїнський день довкілля. Учні Петрівського НВК є постійними учасниками акцій, які спрямовані на поліпшення екологічної ситуації в селі. Цього року восьмикласники разом із сільським головою взяли участь в озелененні території. Над ставком на пустирі діти висадили 50 саджанців липи. Школярі побажали маленьким тендітним деревцям якнайшвидше вирости і зашуміти листям над дзеркалом води.

/Files/images/2015_osyin/DSCN2681.JPG

/Files/images/2015_osyin/DSCN2701.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.