Підписатися на RSS

Майбутнє Кіровоградщини - талановиті діти!

/Files/images/2015_osyin/SAM_4664.JPG Діти – наші посланці у майбутнє, народжені для збереження колосального досвіду батьків та побудови кращого життя.

Діти здатні удосконалювати світ і відкривати нові можливості, знаходити надсучасні рішення через нестандартні погляди на старі проблеми.

Починаючи з народження, кожен хоче бачити у своїй дитині прояви обдарованості чи навіть геніальності. Саме тому дітям і їх батькам надається спеціальна допомога та підтримка у вихованні та навчанні високообдарованих особистостей.

Книга "Майбутнє Кіровоградщини – талановиті діти", надрукована видавничим центром "Перлина", відкриває нові імена дітей та їх наставників, які свято бережуть спадщину свого народу, які самовідданою працею, істинним патріотизмом і щирою вірою в краще майбутнє відроджують велич і славу своєї Батьківщини.

18 березня 2016 року в приміщенні обласної філармонії м. Кіровоград відбулася урочиста церемонія вручення дипломів, статуеток та книг "Майбутнє Кіровоградщини – талановиті діти" творчим та обдарованим дітям Кіровоградської області.

Вихованці Петрівського НВК, а саме: учениця 4 класу Кобець Тетяна, учениці 9 класу Дордюк Анастасія та Потапова Юлія ввійшли до складу авангарду юних талантів Кіровоградщини та отримали пам’ятні статуетки, дипломи та книгу "Майбутнє Кіровоградщини – талановиті діти".

Кобець Тетяна була учасницею гала концерту під час церемонії нагородження. Східний танок у виконанні Тетяни захопив та вразив присутніх у залі, про що свідчили довготривалі оплески.

Висловлюємо щиру вдячність батькам наших номінантів за їхнє бажання бачити своїх дітей самостійними, успішними, щасливим, розумними

людьми - справжніми патріотами рідної держави.

Нехай перемоги в інтелектуальних конкурсах, олімпіадах та змаганнях стануть стартовим майданчиком для вашого творчого, інтелектуального та духовного зросту.

Пам'ятайте , Кіровоградщина пишається вами!

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.