Підписатися на RSS

Тиждень біології

В Петрівському НВК пройшов тиждень біології під девізом: "Природа наша -рідна втіха, то ж збережемо її від лиха",який підготували вчителі біології В.І.Рябовол та І.О.Кононенко разом зі своїми вихованцями . В рамках тижня були проведено ряд виховних заходів. Учениця 10 класу Подгурська Валерія та учениця 11 класу Ігнатюк Яна розповіли учням 5-6 класів як по зовнішньому вигляду рослин можна передбачити погоду на найближчі дні, як саме рослини є найточнішими барометрами у світі.

"Мандри з кімнатними рослинами"- захід, який провели учні 11 класу Черкес Аліса ,Териця Яна, Клємєнтьєв Антон познайомили присутніх з центрами походження кімнатних рослин , їх видовою різноманітністю,використовування їх для лікування різних хвороб. На заході були представлені зразки рослин,які учні самі виростили і доглядають в своїй класній кімнаті.

Охорона водного середовище – це питання актуальне на сьогодні. Різноманітність видів водного угрупування , взаємодія в ланцюгах живлення, значення організмів для очищення водного середовище у вигляді театралізованої вистави "Вибори у водному царстві" була представлена учнями 7 класу.

Завершився тиждень виступом екологічної бригади учнів 9 класу "Петрівські природоохоронці",які ознайомили учнів школи зі складною проблемою забруднення довкілля, від розв’язання якої залежить існування людей на Землі, пробудили у них почуття особистої відповідальності за охорону навколишнього середовища, що дасть можливість дітям усвідомити роль людства у збереженні чистоти навколишнього середовища і дбайливого ставлення до багатств природи. На сцені звучать слова, які закликають людей схаменутись,зупиниться, щоб не довести нашу планету до екологічної катастрофи.

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.